Повнотекстовий пошук
Пошуковий запит: (<.>A=Желіба А$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
1. |
Желіба А. В. Теоретичне обгрунтування важливості застосування показників NOR, PSE, DFD для м’яса свинини [Електронний ресурс] / А. В. Желіба // Праці Таврійського державного агротехнологічного університету. - 2013. - Вип. 13, т. 7. - С. 140-147. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Ptdau_2013_13_7_21 Наведено особливості перебігу автолізу у м'ясі свині NOR і проаналізовано фактори, які обумовлюють появу вад PSE і DFD. Надано порівняльну характеристику органолептичних і технологічних ознак свинини за показниками якості NOR, PSE, DFD.
|
|
|